ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

No
36
No
37
No
38
Επίλεξε νούμερο


No
39
No
40
No
41

Αλλαγές & Επιστροφές

Αλλαγές & Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αν  δεν είστε ικανοποιημένοι, με την παραγγελία σας, όσον αφορά το μέγεθος που παραγγείλατε, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν  μέσα σε 14 ημέρες και να αντικατασταθούν άμεσα. 

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για τη διαδικασία αλλαγής προϊόντων.

1. Επικοινωνήστε μέσω email ( customerservices@shoedeal.gr ) μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας και αναφέρετε τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που θέλετε να κάνετε αλλαγή καθώς και τον κωδικό παραγγελίας. Στο ίδιο email συμπληρώστε τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε.

2. Μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε  μέσω ΕΛΤΑ (Πόρτα Πόρτα) και θα παραδώσετε το προϊόν προς αντικατάσταση

3. Δεν επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά έξοδα και δεν έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση για την 1η αλλαγή. Εξαιρούνται οι παραγγελίες σε προϊόντα που ανήκουν σε κατηγορία ειδικής προσφοράς, όπου αναγράφεται ότι η χρέωση των μεταφορικών εξόδων λόγω αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 4€/ αλλαγή.

4. Για τη δεύτερη καθώς και τις επόμενες αλλαγές θα επιβαρύνεστε τα μεταφορικά αξίας 4€/ αλλαγή. 

5. Η αντικατάσταση των προϊόντων πρέπει να γίνει μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν  δεν είστε ικανοποιημένοι, με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημέρες.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής  προϊόντων.

1. Επικοινωνήστε μέσω email customerservices@shoedeal.gr μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας  για να λάβετε τη φόρμα επιστροφής (Returns Merchandise Authorization).

2. Συμπληρώστε στη φόρμα τους κωδικούς των προϊόντων (καθώς και τον κωδικό παραγγελίας) που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

3. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ (Πόρτα Πόρτα), όπως θα αναφέρεται και στο απαντητικό email που θα λάβετε. Eπικοινωνήστε με το τοπικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ προκειμένου να έρθουν για την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων ή μαζί μας στο 2112141945 για να κανονίσουμε εμείς την παραλαβή τους.

4. Επιστροφή χρημάτων, θα γίνεται μέσω της πιστωτικής κάρτας, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την επιστροφή των παπουτσιών.

5. Όλα τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται στο ποσό των 2€.

6. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του ειδικού κωδικού & φόρμας επιστροφής (Returns Merchandise Authorization).

7. Εξαιρούνται οι παραγγελίες σε προϊόντα που ανήκουν σε κατηγορία ειδικής προσφοράς όπου αναγράφεται ότι δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων.          

ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ

1. Να μην είναι χρησιμοποιημένα, χωρίς σημάδια και χωρίς να είναι «πατημένα».

2. Να δοκιμάζονται σε επιφάνεια με μοκέτα, εκτός αν είστε σίγουροι ότι θα τα κρατήσετε.

3. Να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

4. Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς το κουτί του σχεδιαστή, σε κατεστραμμένο κουτί ή παπούτσια τα οποία έχουν σημάδια στις σόλες και είναι «πατημένα» δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

5. Η επιστροφή του προϊόντος να συνοδεύεται οπωσδήποτε από το ειδικό έντυπο επιστροφής το οποίο θα έχετε λάβει μέσω e-mail απο εμάς.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

Στα προϊόντα με έκπτωση που ανήκουν σε προηγούμενη σαιζόν, αλλαγή γίνεται μόνο στο σχέδιο ή στο χρώμα αλλά δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Η διεύθυνση που θα αποστέλλονται τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 121, ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΚ 18345 Aθήνα
Τ: 211-2141945      

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: customerservices@shoedeal.gr  

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν αποδεχόμαστε την ευθύνη για τα αγαθά που δεν επιστρέφονται μέσω των ΕΛΤΑ.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Here is our privacy policy
">